Køb Peercoins med NOK via SEPA dvs betal i EUR men send i NOK på CCEDK.com

[size=18pt]Køb Peercoins eller Bitcoins med NOK via SEPA[/size]

Hvorfor betale store gebyrer og vente lang tid med overførsel af NOK til Dansk konto, når man lige så godt kan benytte sig af muligheden for at sende NOK via SEPA, så vi modtager i EUR inden for en dags tid cirka, og til kun 3 EUR i gebyr?

Det er jo ikke den eneste smarte grund til dette, da du så med EUR kan købe Nubits(1 NBT = 1 USD altid) der med det samme kan bruges til at købe enten Peercoins eller Bitcoins til altid gældende dagsrate, og der er altid nok af både PPC eller BTC til at opfylde dit behov, såfremt du ikke lige har brug for kæmpe bestillinger, så kan du dog istedet tage direkte fat i mig Ronny Boesing ved CCEDk, så finder vi også ud af dette, da vi har en bitcoin pool tilgængelig for samme brug.

Man kan altså overføre norske eller svenske kroner til CCEDK’s SEPA konto dvs beløb indgår på CCEDK i EUR til et reelt lavere gebyr end hvis du overfører til SEK eller NOK konto. Det samme gælder ved withdrawal af EUR, da du så beder om en withdrawal SEPA som så automatisk bliver omdannet til henholdsvis NOK eller SEK når den lander på din konto.

PÅ CCEDK har de 4 par tilknyttet valuaten Nubits, den eneste stabile virtuelle valuta i verden 1 NBT = 1USD med support udefra mht til konstant likviditet dvs. du kan altid veksle EUR til NBT, for derefter at veksle fra NBT til BTC eller PPC eller NRS som er Nubits bagland kaldet Nushares. Man kan læse mere om Nubits på deres hjemmeside nubits.com, men denne valuta er perfekt for traders, da man altid har en sikkerhed i NBT, at den ikke svinger i værdi ligesom bitcoins, peercoins, lietecoints etc., og der er allerede mange internatioale brugere der benytter sig af denne mulighed til at lave en masse arbitrage.

Mangler du lidt information om CCEDK, så kan du evt. med fordel læse nogen af neden nævnte artikler der både omhandler børsen, samt deres CEO, Ronny Boesing

Lidt om Ronny Boesing:

http://www.nordjyske.dk/e-avis/blokhus-vil-vaere-centrum-for-virtuel-valutahandel/1ff86539-80c1-4fdb-99e7-f0cfa53c7be1/136/1513


http://www.business.dk/digital/nordjysk-bitcoin-boss-vil-vaere-blandt-de-fem-stoerste-i-verden#!
http://finanswatch.dk/Finansnyt/article6941793.ece
http://www.einpresswire.com/article/218983254/from-selling-music-to-trading-crypto-currencies-like-bitcoin-and-nxt
http://www.worldwidewhoswhonews.com/2014/09/15/ronny-boesing-launches-new-crypto-coins-exchange-platform/
https://www.linkedin.com/pub/ronny-boesing/20/617/65b
http://cointelegraph.com/news/112840/ronny-boesing
http://cointelegraph.com/news/112630/if-we-cant-use-paypal-100-what-is-the-purpose-then-ronny-boesing-ceo-ccedk

Mere om CCEDK:http://www.businessweek.com/news/2014-07-18/bitcoin-dominance-challenged-as-danish-bourse-offers-nxt-trading
http://www.bloomberg.com/news/2014-05-22/bitcoin-exchange-guarantees-clients-crime-free-trade-in-denmark.html

http://mi2n.com/press.php3?press_nb=176341

CCEDK børsen er også på dansk

Ellers kan man finde ud af mere ved at følge link på engelsk her på bitcoin talk der giver lidt ekstra information også.

CCEDK har nu eksisteret siden maj 2014, og er oppe på ca. +100K USD i volume hver dag hovedsageligt pga. Nubits og NuShares parrene som blev implementeret for et par måneder siden, men der fokuseres nu kraftigt på at få gang i nogle af de andre 90 forskellige par man kan handle med på denne børs.

Med venlig hilsen

Kristian b - en tro support af CCEDK fra starten så sevfølgelig er alt positivt her, jeg vil dog foreslå jer alle at prøve børsen, den er enkel og ligetil, med virkelig god service og stor gennmesigtighed.

CCEDK / Crypto Coins Exchange Denmark ApS

DK-9492 Blokhus

Phone office: +45 36 98 11 50
Cell.: +45 42 70 77 70

Web: www.ccedk.com

Mail: ronny@ccedk.com
Twitter: https://twitter.com/CCEDK_
Facebook: https://www.facebook.com/CCEDK
Linkedin: https://www.linkedin.com/pub/ronny-boesing/20/617/65b
Modify message